CEIP MAESTRO TARRAZONA

L'educació dels xiquets és una tasca conjunta entre l'escola i la família.

dimarts, de novembre 28, 2006

ELS ALUMNES DEL 1R CICLE VISITEN EL JARDÍ BOTÀNICEls alumnes de primer cicle i les seues mestres, el dilluns dia 20 de novembre anaren a visitar el jardí Botànic de València, i a més participaren en activitats didàctiques que tenien com a objectiu mostrar el món vegetal.

El passeig pel jardí va consistir en conéixer els arbres més típics de determinades zones geogràfiques.

Els alumnes de primer nivell realitzaren el taller de l'aroma de les plantes, on esbrinaren com i per què fan bona olor les plantes i varen fer una bossa d'olor.

Els alumnes de segon nivell realitzaren el taller de paper reciclat, un producte que s'obté dels troncs dels arbres i es conscienciaren de la importància del paper reciclat

dissabte, de novembre 18, 2006

FESTA DE LA TARDOR


Divendres passat 17 de novembre, vam celebrar en infantil la festa de la tardor.
Visitarem l'exposició de fruits de la tardor, allí vam poder observar la gran varietat que existeix de fruits típics de l'estació.Els pares també van poder visitar la nostra exposició.


A la vesprada eixirem al pati a cantar i ballar les cançons que havíem aprés en les classes: "Bufa, bufa el ventet" i "La castanyera". Però qual va ser la nostra sorpresa que va vindre a visitar-nos "La castanyera" s'anomenava Rodolfa i ens va contar que venia de la muntanya arreplegant castanyes per a nosaltres.
Ho vam passar molt bé ballant i cantant amb els nostres mestres i,sobretot, amb Rodolfa "La castanyera".


dissabte, de novembre 11, 2006

ARRIBA LA TARDOR A INFANTIL

Hem començat a desenvolupar en el cicle d'infantil el nostre projecte de la tardor.
La primera activitat de cicle ha sigut l'elaboració i muntatge d'un mural col·lectiu.
Ací podeu veure el procés del muntatge
El xiquets de tres anys hem pintat els fons del mural, els de quatre realitzarem els troncs i les fulles i els de cinc, els animalets, personatges i rètols.
Com podeu vore ha quedat preciós, som uns artistes!!


Durant la setmana del 13 al 17 de novembre continuarem treballant la tardor, i hem de portar al col·le una cistella amb fruits típics de la tardor, així realitzarem una exposició i el divendres 17, visitarem l'exposició, degustarem els fruits i receptes típiques de la tardor i a la vesprada eixirem al pati d'infantil a ballar i cantar cançons de la tardor.