CEIP MAESTRO TARRAZONA

L'educació dels xiquets és una tasca conjunta entre l'escola i la família.

diumenge, de gener 07, 2007

LA FESTA DELS REIS MAGS EN INFANTIL

El dia 22 per la vesprada, els Reis Mag d'Orient van visitar els alumnes d'infantil.


Van realitzar l'entrada pel pati de primària i allí els xiquets els van esperar amb moltes ganes i il·lusió. Els reis van saludar els xiquets i van repartir caramels.

Després tots (xiquets, pares i mestres) vam passar al gimnàs on els xiquets van poder entregar les seues cartes als reis, a més de parlar amb ells. El reis que són molt bons, van obsequiar els xiquets amb un regalet.
A continuació tots els xiquets d'infantil van cantar un nadala a les famílies i als Reis "Hui menge torró".

Agrair la participació de dos alumnes de 6t que van donar la benvinguda als reis i van presentar tota la festa.

Per a finalitzar tots vam anar al pati d'infantil i vam poder prendre xocolate amb xurros.
Gràcies a la participació dels Reis Mags i com a segur que en este nou any tots els xiquets seran molt bons esperem que continuen venint al nostre col·le, perquè sens dubte és una de les festes que més agrada i il·lusiona als més peques.

FESTIVAL D'HIVERN EN PRIMÀRIA


Tal com es va realitzar el curs passat, el dia 22 de desembre es va celebrar en la casa de la cultura el festival d'hivern. Els alumnes de tots els cursos van realitzar diferents actuacions dels treballs del 1r trimestre que s'havien treballat a classe, totes elles dirigides per Creu, la mestra de música. Tots els xiquets van cantar una nadala tradicional i altres cançons, danses, instrumentacions...preparats a l'aula de música.
El festival va ser molt bonic i els alumnes van disfrutar molt. L'organització va ser molt bona i la col·laboració dels pares també.