CEIP MAESTRO TARRAZONA

L'educació dels xiquets és una tasca conjunta entre l'escola i la família.

dissabte, de març 24, 2007

LA FALLA INDIA D'INFANTIL

En infantil celebrem les falles com a bons valencians.


El tema seleccionat per a la nostra falla i en relació amb el carnestoltes va ser: ELS INDIS.

Hem treballat molt dur perquè som verdaders artistes fallers, en les nostres classes i amb l'ajuda de les nostres mestres vam estar construint cada un dels ninots que formarien la nostra falla.Les classes de Tere i Antonia van realitzar un búfal magnífic en volum i amb la seua gran cabellera de llana. Va quedar realment preciós. També van fer un cactus de l'oest amb els seus rostes i tot i un gran tipi.


Les classes de Marilín i Cristina van realitzar un indi en el seu cavall,un cap indi i un indi en canoa pescant, pareixien reals.

Les classes de Vicenta i Eva van realitzar el monument central, un Tòtem molt alt en del qual en la part més alta es podia observar un gran àguila.

La falla en el seu conjunt va quedar molt bonica i organitzada. Els xiquets van quedar impressionats al veure el resultat del seu gran treball com a artistes fallers.


El dia 15 de març al matí vam realitzar la planta de la nostra falla, a continuació i dins del hall d'infantil vam poder disfrutar d'una verdadera mascletà, però en el nostre cas va ser de globus.


Al migdia els pares van poder visitar la nostra falla i fer-nos fotos junt amb ella.

A la vesprada vam disfrutar d'una xocolatà en el pati, junt amb la nostra falla i per a finalitzar la festa "La gran cremà".

Ens va donar molta pena que es cremarà però prompte ens vam reposar pensant que les falles es cremen per a poder realitzar una altra l'any següent.

Tenim ja moltes ganes de començar a treballar la falla del 2008!!

5 Comentaris:

 • At 7:59 p. m., Anonymous Anònim said…

  va ser alucinante

   
 • At 10:34 a. m., Anonymous Anònim said…

  no es justo k alos nanos les agan falla y a los mayores no .pork no aceis una falla pa los mayores

   
 • At 11:29 p. m., Anonymous Anònim said…

  Si de justicia se trata, no es justo que participen siempre las mismas Madres.Las fiestas siguientes seguiran las mismas?

   
 • At 11:34 p. m., Anonymous Anònim said…

  Me gustaron mucho las fallas

   
 • At 11:49 p. m., Anonymous ex alumna (eLii) said…

  el mejor colegio el tarrazna
  maricarmen la de religion la mejor te quieroo mucho que me as enseñado a ser mejor persona Dani que eres la caña como maestro qeu sigas asi,crsitina la de 6ºA eres la mejor maestra del mundo ,aurea aunque no este ya en este coLe a sido y sera una de las mejor maestras que a habido , creu nunca te olvidaremos a sido muy buena cno nostros y eso nunca se olvida te queremos


  oLeee

  muchos besos y que siga asi el colegio que e le millor

   

Publica un comentari a l'entrada

<< Home