CEIP MAESTRO TARRAZONA

L'educació dels xiquets és una tasca conjunta entre l'escola i la família.

divendres, de febrer 23, 2007

CARNESTOLTES 2007

El dia 13 de febrer en el col·le es va celebrar el pregó del carnestoltes, allí el rei i la reina van donar la fogonada dels carnestoltes i ens van explicar que el tema del carnestoltes del nostre col·le enguany seria: Les diferents cultures del món.

Va ser el dia 16 de febrer quan varen celebrar el carnestoltes amb el cercaviles pel nostre barri.

PREGÓ

Xiquets i xiquetes,
pares i mestres.
Una noticia
vos hem de donar.
Ja és Febrer!
Ja és Carnestoltes!
M'han dit que enguany
arribaran,
de totes parts del món,

al nostre carnestoltes:
ELS INDIS D'AMÈRICA!

ELS XINESOS DE LA XINA!

MEXICANS DE MÈXIC!


ELS INDÚS DE L'ÍNDIA!

D'ÀFRICA, ELS AFRICANS!
LLATINS I ÀRABS, TAMBÉ VINDRAN!

Tots arribaran
A jugar amb nosaltres,
A cantar i a ballar.

TOTS DIFERENTS,
TOTS IGUALS” el nostre lema serà.

Junts pels carrers
eixirem a cridar:

“TOTS DIFERENTS, TOTS IGUALS.”


VISCA EL CARNESTOLTES!!!

VISCA EL CARNESTOLTES!!!


Una vegada acabat el cercaviles vam poder disfrutar en el pati de l'escola, junt amb les famílies, de xocolate amb xurros.

Cal destacar les pancartes crítiques que portarem en el cercaviles amb al·lusions a les obres de l'aulari d'infantil i dels servicis de primaria.
El Carnestoltes és alegria i diversió i ja esperem amb moltes ganes el pròxim.

FINS A L'ANY QUE VE!!

divendres, de febrer 09, 2007

CELEBREM EL DIA DE LA PAU

Vam celebrar en l'escola el dia de la Pau, encara que no oblidem que aquest és un tema que hem de treballar diàriament en les nostres classes.
El dia 30 de gener és un dia especial en què realitzem diferents activitats per a tots els xiquets del col·le, junts celebrem la no-violència i la pau.
Per a això, en el nostre centre realitzem activitats diverses. Algunes prèvies al dia 30 de gener, com l'elaboració de murals relacionats amb el tema, manualitats, contes, poesies, cançons...
Els alumnes d'infantil van realitzar dos murals de la Pau, que van col·locar en els vestíbuls d'infantil, també es van elaborar un medalló per a col·locar-se'l eixe dia.
Tots els xiquets del col·le van aprendre en les seues classes una cançó de la Pau "El color del café",per a poder cantar-la el dia la Pau.
Els alumnes de primària van treballar el conte de "L'homenet de paper" i van escriure en un paper un missatge de pau que el dia de la Pau col·locarien en un Homenet de paper gegant, fet en un mural.

Per fi va arribar el dia de la Pau, el 30 de gener. Al matí tots els de primària, van passar per l'homenet de paper a apegar el seu missatge de Pau. Ací es pot veure el resultat.
A la vesprada, tots els alumnes del centre van eixir al pati allí uns alumnes de 6t van donar lectura al nostre manifest per la Pau, en el que cada classe va col·laborar en la seua elaboració amb una frase.

A continuació es va cantar la cançó "El color del café" i es va donar solta a uns coloms com a element simbòlic de la Pau.


I com a final de festa els xiquets junt amb els seus mestres van ballar i van cantar cançons de la Pau.

VA SER MOLT DIVERTIT!!
ESPEREM QUE EN EL MÓN SEMPRE HI HAJA PAU.